Rólam mondták

A kommunikáció elengedhetetlen eleme a visszajelzés. Engedje szabadon gondolatait.

Ossza meg velünk véleményét a lap alján található űrlapon!

Több mint 20 éve foglalkozom nyomtatott betűkkel és a belőlük készült termékekkel. Tudom mekkora hatalma van a nyomtatott szónak, de mindig is kíváncsi voltam, hogy mit rejt a kézírásom. Annától nagyon részletes és érdekes elemzést kaptam és ami számomra a legfontosabb: tárgyilagos és szakszerű, jót és "rosszat" - ha lehet így fogalmazni, egyaránt tartalmazott. Így lehetőségem van esetleges hiányosságaimat bepótolni és fejleszteni önmagam. Köszönöm!

Petró Dávid

Megdöbbentő, hogy a kézíráselemzésből mennyi mindenre fény derül! Nekem Anna a gyerekeim írását elemezte iskolafüzetekből pályaválasztás/továbbtanulás céljából és telitalálat volt.

Az elemzéssel vált számomra nyilvánvalóvá, hogy az írásunk olyan mint az ujjlenyomatunk.Egyedi és mi vagyunk.

Köszönöm, hasznos információkat kaptam fontos eldöntendő kérdések megválaszolásához.

Ajánlom mindenkinek.

Tóth Zoltán

Egy pályaválasztási tanácsadás kapcsán kaptam ezt e-mailben:-)

"Anna,ez az elemzés annyira jó,hogy szinte hihetetlen!

Mikor először elolvastam,már akkor is megdöbbentő volt az a sok információ,amit a Nóriról írtál!Ma jobban ráértem többször átolvasni és csak egyik ámulatból a másikba estem,hogy abból pár sorból hogyan lehet ennyi mindent kiolvasni!

Bár már volt szerencsém megtapasztalni ezt,mikor a saját írásom alapján az én elemzésemet készítetted,most megint szembesültem azzal,hogy a grafológia egy tudomány,és meglepő dolgokra képes!

Minden úgy igaz,ahogy leírtad,a szakmák meg amiket írtál,.,...hát egyik jobb mint a másik:-) 

És,hogy miért akartam,annyira,hogy Újpestre járjon nem is tudom,tiszta hülyeség,de ezen csak megint azért gondolkoztam el.mert az aljára odaírtad!!

Szóval köszönöm szépen mégegyszer Anna,nagyon értékes ez az elemzés számomra!"

Dóra Mónika
*kötelező mező

Kapcsolat

  • Franyó Anna okl. grafológus
*kötelező mező
*Adatvédelmi irányelv: Adatait bizalmasan kezeljük és kizárólag ezzel a weboldallal összefüggésben használjuk fel. Soha nem adjuk ki az Ön adatait harmadik személynek.