Árak

Az alábbiakban láthatók a fix áras csomagok. A csomagok árai a grafológiai elemzés komplexitásának illetve a kért szakvélemény részletességének függvényében változnak.

Nézzen szét a kínálatban vagy kérjen egyénre szabott árajánlatot!

A grafológiai elemzés a papíron nyomot hagyó ember mozgását vizsgálja. Jobban mondva azt, ahogyan ez a mozgás két dimenzióban tükröződni látszik. Az emberi mozgás mindig egyéni, ezért képes a grafológia egészen pontos és részletes képet adni a személyiségről is. A grafológiai szakvélemény leírja a személyiséget és annak jellemzőit, de nem fogja senkinek sem megmondani a jövőjét. Ideális esetben azonban az elemzés segítségével a vizsgált személyiség erősségei, ki nem használt lehetőségei felszínre kerülnek és egy sikeresebb, szebb jövő kovácsolható. A grafológusnak végső soron mindig ez a célja.

A grafológiai elemzéshez nyújtott írásminta mindig a pillanatnyi állapotot tükrözi, ezért a szakvélemény is az írás készítésének idején érvényes tulajdonságokat, affinitást, motivációkat, beállítottságot illetve ezek tendenciáit képes megmutatni.

Ahhoz, hogy egy személy – egy személyiség - fejlődését a grafológia módszerével nyomon követhessük, több, eltérő időpontokban felvett írásminta elemzése szükséges.

A legjobb, ha az írásminta egy 10-15 sornyi spontán szöveg egy sima A4-es lapon. Természetesen ettől eltérő minőségű írásminták is elemezhetőek. Azonban az írott anyag mennyiségének vannak minimum követelményei azért, hogy az elemzés korrekt legyen és a szakvélemény valóban pontosan tükrözze a duktor személyiségét.

Kérdése van? Forduljon hozzám bizalommal! Hívjon telefonon vagy küldjön üzenetet!

SMART

19.000, - HUF

A Smart csomag tartalma: on-line grafológiai gyorselemzés 50 percben.

Ez a típusú elemzés rövid áttekintést ad a személyiség főbb jellemzőiről, mint gondolkodásmód, terhelhetőség, érzelmi beállítottság, szociabilitás, munkamódszer, önbecsülés, időbeosztás. Alkalmas arra is, hogy a személyiség egy adott területét vizsgáljuk csak meg vagy konkrét kérdésekre keressünk választ a párkapcsolatok, karrier, gyereknevelés, személyiségfejlődés témakörében.

Azoknak ajánlott, akiket érdekel az önismeret, a személyiségfejlődés, akik fordulóponthoz érkeztek az életükben. Akik választás előtt állnak vagy elakadtak az életük egy pontján, akár családi, akár munkahelyi életükben olyan problémával szembesültek, amire nem találják a megfelelő megoldást.

MEDIUM

39.000, - HUF

A Medium csomag tartalma: 2-3 oldalas, grafológiai szakvélemény, egyszeri konzultáció

Ez a szakvélemény célzottan és részletesen feltárja a személyiség különböző aspektusait. Az elemzés során alaposan megvizsgáljuk a személyiség területeit, mint gondolkodásmód, terhelhetőség, érzelmi beállítottság, szociabilitás, munkamódszer, önbecsülés, időbeosztás, motivációk, konfliktuskezelés, érdeklődés.

Azoknak ajánlott, akik alaposabb, részletesebb elemzést szeretnének a személyiségükről, illetve szeretnének írásbeli szakvéleményt. Akár munkakereséshez kiegészítő referenciaként, akár saját fejlődésük megerősítéseként. Ha párkapcsolati elemzést szeretne, szintén ezt a csomagot kell választani két személyre.

BUSINESS

89.000, - HUF

A Business csomag tartalma: részletes, karrier aspektusú grafológiai szakvélemény, két pszichodiagrammal, egyszeri konzultáció

Ez a szakvélemény részletes, a megrendelő kérdéseinek, igényének megfelelő módon és kivitelezésben állítja fel a pályázó személyiségképét. A tulajdonságok, kiaknázatlan lehetőségek, tendenciák, irányultságok, motivációk, képességek, készségek vizsgálata mind érzelmi mind mentális síkon történik.

Ajánlott munkaközvetítéssel foglalkozó cégeknek, egyéneknek, akik a saját munkájuk megkönnyítésének, gyorsításának érdekében a grafológiai elemzéssel ki tudják egészíteni portfóliójukat illetve szolgáltatásaik sorát. Azoknak ajánlott, akik HR szakterületen dolgoznak, akár a vezető kiválasztásban, akár a céges coaching területén.

Ajándék! Céges megrendelés esetén az első próbaelemzés ingyenes!

INDIVIDUAL

 

Az Individual csomag tartalma: személyre szabott, egyénileg egyeztetett szakvélemény(ek), a kívánt részletességgel és kivitelezésben

A csomag ára a megrendelt tartalomtól függően alakul. Alkalmas arra például, hogy komplett csoportok, részlegek grafológiai elemzését kivitelezzük és a csoportdinamikát, a csoport összeállítását ennek mentén alakítsuk a legjobb teljesítmény elérése érdekében. Hiszen egy csoport akkor teljesít a legjobban, ha annak tagjai a helyükön vannak, teljesítményük és díjazásuk arányban áll egymással, ha motiváltak és elégedettek mind magukkal, mind környezetükkel. Az elemzések során nem csak az egyének személyiségét vizsgáljuk, hanem a szakvélemény az összefüggésekre is rámutat.

Azoknak ajánlott, akik átszervezéssel, munkahelyi coachinggal foglalkoznak, illetve a saját cégük, termelésük működésének optimalizálását tűzték ki célul.

Ajándék! Céges megrendelés esetén az első próbaelemzés ingyenes!

Személyes konzultáció

A személyes konzultáció során lehetőség van a már elkészült szakvélemény bizonyos pontjainak átbeszélésére, esetleges kérdések megvitatására. A személyes konzultáció óradíja: 12.000,- HUF

Ajándékutalvány

Szeretne - úgy igazán - meglepni valakit? Szívesen elcsábítana valakit az önismeret világába? Ismer valakit, aki döntés előtt áll? Találó és személyes ajándékot keres?

Az ajándékutalványokat személyre szabottan állítom ki, és különböző értékekben kínálom. Megrendeléshez lépjen tovább vagy írjon egy üzenetet!

Tovább a megrendeléshez

Megrendelés esetén e-mailben tájékoztatjuk a továbbiakról.

A megrendelések akkor válnak érvényessé, amikor a megbeszélt összeg kifizetése megtörténik.

Kapcsolat

  • Franyó Anna okl. grafológus
*kötelező mező
*Adatvédelmi irányelv: Adatait bizalmasan kezeljük és kizárólag ezzel a weboldallal összefüggésben használjuk fel. Soha nem adjuk ki az Ön adatait harmadik személynek.