Rólam mondták

A kommunikáció elengedhetetlen eleme a visszajelzés. Engedje szabadon gondolatait.

Ossza meg velünk véleményét a lap alján található űrlapon!

Bizalmat szavaztam és tükröt kaptam vissza. Egy olyan tiszta és éles képet adó tükröt, amely többféle élethelyzetben is igen jól hasznosítható, többször is vissza tud nyúlni érte az ember, Szerintem érdemes volna mindenkinek kérni íráselemzést, hogy rejtett vagy sejtett tulajdonságai egyértelműen kiderüljenek és magabiztosabban, tudatosabban éljen a világban. Választékos nyelvezetű, tudományos szintű, mégis könnyen érthető elemzést készítettél. Köszönöm, Anna!

Borbála

Amikor először hallottam a grafológiáról ugyan az volt a hozzáállásom, mint a szinesztéziához. Hitetlenkedve fogadtam minden állításukat, gondoltam jó „játék” egy-egy szűk körnek és legalább nem ártanak vele. A szinesztézia létét azóta tudományosan kimutatták, idegrendszeri hátterét részben fel is tárták. A grafológiával kapcsolatos tartózkodásom akkor változott meg, amikor egy munkám mellékfeladataként beletekinthettem szerteágazó alkalmazhatóságába. Több ismerősömről készült különböző célú grafológiai elemzés tartalma teljesen egyezett a róluk bennem kialakult képpel, sőt olyan pszichológiai megállapítások is olvashatók voltak bennük, melyek tudatosították látszólag jelentéktelen megnyilvánulásaik fontosságát. A grafológia tudományosságában kétkedőknek csak azt tudom mondani, hogy amint a gyermeki rajzokból a készítő pszichológiai állapota – mindenki számára elfogadottan – a szakember által feltárható, úgy az írás (a jelek formája, elhelyezkedése, az egész íráskép stb.) is hű tükre az egyén lelki habitusának. Jobb, mint egy éles fénykép, mert részletezőbb és utat mutat az egyéni és társas élet jelenje és jövője számára egyaránt.

PI

Szåmítottam arra,hogy az īråsom sok mindent elárul rõlam,mégis meghökkentő volt az a részletes személyiségkép és jellemrajz,amit Anna elemzése adott. Miben segített? Megérteni sok múltbeli élethelyzetet,viselkedésemet és ennek fényében alkalmazkodni a jelenhez.Akár életvezetési tanácsadásként is jó szolgálatot tehet,persze kellő figyelemmel és önfegyelemmel.Megkönnyítette a szembenézést nem mindig hízelgő tükörképemmel az elemzés tapintatos de őszinte és tárgyilagos stīlusa,választękos és árnyalt ,ugyanakkor jõl érthető kifejezésmódja.

Marta
*kötelező mező

Kapcsolat

  • Franyó Anna okl. grafológus
*kötelező mező
*Adatvédelmi irányelv: Adatait bizalmasan kezeljük és kizárólag ezzel a weboldallal összefüggésben használjuk fel. Soha nem adjuk ki az Ön adatait harmadik személynek.