Blog

Miért fizesd meg az ügyintézőt, a szervizest, a kapcsolattartót (is)?

2017.01.26

Ki is az ügyintéző a cégednél? Aki a hangját, arcát adja, aki a céged kirakata. Aki naponta percenként alkalmazkodik rugalmasan a felmerülő kérdésekhez, igényekhez. Aki lojális, akinek csak a "testén keresztül" lehet beljebb kerülni az irodádba. Aki az első számú védőbástyád és névjegykártyád egyben.

Tovább

Miért kell vonalzó a grafológiai elemzéshez?

2016.12.06

Egyszerűnek tűnik a válasz: mert mérni kell. Mindent. Mérjük a távolságot, a magasságot, a szélességet, a dőlésszöget. Átlagolunk, tendenciát számolunk, kivonunk, összeadunk. A grafológiai elemzés alapja a mérés. Emiatt állja meg a helyét a tudományok között.

Tovább

A kézírás személyiségfejlesztő hatása

2016.10.21

Sokfajta érv szól a kézírás tanításának megőrzése mellett, többek között az is, hogy a kézírás egészen másként aktiválja az agyunkat, mint ha géppel írunk. 

Tovább

Hogyan segíthet rajtad a grafológia?

2016.07.11

Rengetegen ismerik a grafológiát, kevesen ismerik azonban, hogy az élet milyen sok területén képes segíteni. Ismerős az érzés, amikor többedszerre mondod magadnak, hogy ezt már tudnom kellett volna? Vagy amikor nem érted, hogy gondolhatja a gyereked, hogy majd ő is halász lesz Mauritiuson? És az az érzés, amikor már megint „rosszul” választasz? Akár párt, akár üzleti partnert, akár munkatársat? Pedig olyan jónak tűnt…

A blans.hu cikket írt a munkámról: http://blans.hu/cikkek/a-vilag/szines/hogyan-segithet-rajtad-a-grafologia-

Tovább

Kapcsolat

  • Franyó Anna okl. grafológus
*kötelező mező
*Adatvédelmi irányelv: Adatait bizalmasan kezeljük és kizárólag ezzel a weboldallal összefüggésben használjuk fel. Soha nem adjuk ki az Ön adatait harmadik személynek.