Blog

A kolerikus

2017.10.10

Mindig mindenre tudod a megoldást? Fáradhatatlan vagy és határozott? Akkor leginkább a kolerikus személyiségtípus képviselője lehetsz.

A kolerikus mindig ott van, ahol lennie kell. Fáradhatatlannak tűnik, átgondolt tanácsaira mindig számíthatunk. Ő az, aki azonnal átülteti az elméletet a gyakorlatba. Tettereje, szorgalma, kreativitása kiváló.

Tovább

A flegmatikus

2017.09.25

Nehéz kihozni a sodrodból és társaságban szívesen húzódsz a szélre? Akkor jó adag lehet benned a flegmatikus típusból.

A flegmatikusok legfőbb erénye a higgadtságuk és a kitartásuk. Nehéz kihozni őket a béketűrésükből, hiszen a kiegyensúlyozottság és a harmónia alapvető igényük. Ők ezt úgy oldják meg, hogy a saját maguknak kialakított kis világon belül maradnak.

Tovább

Mit csináljak? A gyerekem pályaválasztás előtt áll!

2017.09.21

„Nem is tudom, mi a nehezebb? Az, hogy háttérbe szorítsam, én mi szerettem volna lenni, annyi idős koromban, mint ő most? Vagy az, hogy elfogadjam, nem biztos, hogy olyan jövőt választ, amilyet én szántam neki?”

Tovább

Ismersz kaméleont?

2017.09.10

Mi is az, amit mindenki tud a kaméleonról? Hogy változtatni képes a színét és forgatni a szemét. És miért? Hogy minél jobban bele tudjon olvadni a háttérbe…

Aha! Hogy te is ismersz ilyet??

Tovább

Miért ne hagyd magukra az IT-sokat?

2017.08.30

A válasz egyszerű: mert aki jó IT szakember, az biztosan analitikusan gondolkozik.

Mit jelent ez? Azt, hogy a feladatait, a dolgokat és az egész világot maga körül részleteiben képes érzékelni. Nem tud felülről tekinteni a dolgokra, egészében látni folyamatokat. Viszont remek érzéke van a részletekhez, nagyon jól tűri a monotóniát és feladatai végrehajtása közben nem csapong, hanem lépésről lépésre, logikusan halad előre.

Tovább

A szangvinikus

2017.08.28

Szeretsz beszélni, szereted a színeket és egyik élményből a másikba ugrasz? Akkor nagy valószínűséggel te szangvinikus vagy!

Tovább

Kapcsolat

  • Franyó Anna okl. grafológus
*kötelező mező
*Adatvédelmi irányelv: Adatait bizalmasan kezeljük és kizárólag ezzel a weboldallal összefüggésben használjuk fel. Soha nem adjuk ki az Ön adatait harmadik személynek.