Blog

Az online módszerek térnyerése a munkaerő kiválasztásban

2017.11.16

Miért jó, ha online tudunk keresni? Mert egyszerű, gyors, helyfüggetlen, költséghatékony. Ugyanez igaz arra is, ha munkavállalót keresünk. Különféle módszerek terjedtek el az online adatbázistól kezdve a speciális közösségi oldalak használatán át a skype-interjúig. De hol csatlakozik ebbe a grafológiai elemzés?

Tovább

Mitől lesz jó egy céges buli?

2017.11.12

Hagyományosan attól, hogy színvonalas, barátságos és a munkahelyi arcán túl is megismerhető a kolléga, üzlettárs vagy partner. És hogyan ne csússzon le a rendezvény az átlagos karácsonyi partyk sorába, amelyek egyetlen vonzereje a gátlástalan lazulás?

Tovább

Mit tud mondani a grafológia az időkezelésről?

2017.11.06

Sok mindent. Nem csak az a fontos, hogy valaki be tudja-e tartani a határidőit, hanem az is, hogyan.

Tovább

Ki a jó csapatjátékos? Te vajon az vagy?

2017.11.05

Az igazi csapatjátékos legfontosabb tulajdonsága a rugalmassága. Hogy miért? Mert a csapat egy dinamikus képződmény, ahol a prioritások és a szerepek állandóan változnak. Aki ehhez nem tud alkalmazkodni, nem tudja felvenni a csapat ritmusát, az előbb-utóbb hátráltatni fogja azt. Lehet egyébiránt bármilyen remek szakember.

Tovább

A melankolikus

2017.11.04

Úgy érzed, egyedül vagy a világban? Szereted a rendet, a dolgok mögé akarsz látni? Ez esetben sok benned a melankolikus vonás.

Tovább

Nehéz a pályaválasztás?

2017.10.17

Jó lenne tudni, mihez van érzéke, tehetsége, képessége? Mi érdekli? Hová felvételizzen?

Hogyan tud segíteni ebben a grafológia? Megmutatja neked, miben és mennyire kreatív a gyermeked.

Tovább

Kapcsolat

  • Franyó Anna okl. grafológus
*kötelező mező
*Adatvédelmi irányelv: Adatait bizalmasan kezeljük és kizárólag ezzel a weboldallal összefüggésben használjuk fel. Soha nem adjuk ki az Ön adatait harmadik személynek.