Blog

Mit vegyek karácsonyra?

2018.11.29

Szeretnél - úgy igazán - meglepni valakit? Szívesen adnál karácsonyra valami személyre szabott ajándékot? Megmutatnád valakinek az önismeret világát? Hozzátennél valami újat a testvéred, barátod, kedvesed életéhez?


Tovább

Mennyire vicces?

2018.06.13

Álláshirdetési anomáliák 4.

Már egy jó ideje megjelentek azok a típusú álláshirdetések, amelyekben az érdeklődő munkát kereső haverként van megszólítva. Miért nincs ez rendben?

Tovább

Only in english?

2018.05.06

Álláskeresési anomáliák 2. rész

Ti voltatok már úgy, hogy nem tudtátok, mit is takar a megnevezett pozíció az álláshirdetésekben? Vagy ha tudtátok is, nem értettétek, hogy az irodai alkalmazott, a raktáros vagy az értékesítő miért office manager, logistic assistant avagy sales manager?  Angolul tényleg jobban hangzik?

Tovább

Pénz beszél?

2018.04.07

Álláshirdetési anomáliák 1. rész

Mindig megdöbbenek, amikor néhány soros álláshirdetés végén azt látom, hogy „jelentkezés fényképes önéletrajzzal és fizetési igény megjelölésével”. Hiszen még azok a szerencsés munkavállalók, akik bérsávokban képesek magukat értékelni, sem tudják a pontos feladatkör ismerete nélkül a ráfordítandó tudás és a felvállalandó felelősség mértékét megítélni.

Tovább

Ha egy csoport nem működik

2018.03.28

Ha egy csoport nem működik az elvárásoknak, vagy a lehetőségeknek megfelelően, akkor szinte biztos, hogy a csoport tagjait rosszul válogattuk össze, és a csoporton belül a különféle teljesítményű és érdeklődésű tagok aránya eltolódott. Ursula Affemann színtipológiája alapján látványosan jeleníthetők meg az eltérések.

Tovább

Bővebben a csoportról...

2018.03.21

Ursula Affemann német grafológus olyan színtipológiát alkotott, amellyel a grafológiai elemzéssel együtt pofon egyszerű az ideális csoport összeállítása.

Tovább

Kapcsolat

  • Franyó Anna okl. grafológus
*kötelező mező
*Adatvédelmi irányelv: Adatait bizalmasan kezeljük és kizárólag ezzel a weboldallal összefüggésben használjuk fel. Soha nem adjuk ki az Ön adatait harmadik személynek.