A szangvinikus

2017.08.28

Szeretsz beszélni, szereted a színeket és egyik élményből a másikba ugrasz? Akkor nagy valószínűséggel te szangvinikus vagy!

A szangvinikus mellett sosem lehet unatkozni. Van benne egy nagy adag öncélúság, hiszen amikor másokat szórakoztatja, akkor is a saját unalmát kívánja elűzni. Vidám, cserfes, színes egyéniségek, akik örömmel ugranak bármely társaság középpontjába.

Ha egy szangvinikus csöndben ül, biztosak lehetünk abban, hogy valami nagy baj történt és segítségre szorul. Egyébként folyamatosan mozgásban van és a környezetét is igyekszik mozgásban tartani – ha akarják, ha nem.

Sokan látszatembernek tartják, mert nem mélyül el egy-egy témában. Mint egy pillangó repked az újabb és újabb ingerek nyomában. Legtöbbjük határtalanul kreatív és vicces.

Rendkívül rosszul viseli a diszharmóniát, olyannyira törekszik a békére, hogy bármikor kész érte felvenni a harcot. Verbális ellenfele kevés van, hiszen kiváló kommunikációs képességekkel rendelkezik.

Írása mindig lendületes, betűi nagyok, szereti a látványos díszítéseket. Középzónája tele van plusz hurkokkal, nagy betűi kidolgozottak. Olyan barokkosan telt, érzelmes, mint egy kis putto.

HOZZÁSZÓLÁS

ÖN MIT SZÓL HOZZÁ?

Kapcsolat

  • Franyó Anna okl. grafológus
*kötelező mező
*Adatvédelmi irányelv: Adatait bizalmasan kezeljük és kizárólag ezzel a weboldallal összefüggésben használjuk fel. Soha nem adjuk ki az Ön adatait harmadik személynek.