Mit csináljak? A gyerekem pályaválasztás előtt áll!

2017.09.21

„Nem is tudom, mi a nehezebb? Az, hogy háttérbe szorítsam, én mi szerettem volna lenni, annyi idős koromban, mint ő most? Vagy az, hogy elfogadjam, nem biztos, hogy olyan jövőt választ, amilyet én szántam neki?”

„Vagy az, ha szembesítenem kell azzal, hogy az álmai és a valóság egyelőre nem tudnak találkozni?”

A pályaválasztás mindenkinek nehéz ügy!

Először is azért nehéz, mert korai, aztán azért, mert túl gyorsan kell dönteni. Meg azért is, mert kevés az információ. Vannak nevelési trendek, piaci trendek, keresleti és kínálati trendek. Csak ismerjük ki magunkat közöttük…

„Aztán még hozzájön az is, hogy mi van, ha tehetséges, de a lehetőségeink nem elegek? Vagy nem ismerjük fel időben?”

„És mi van akkor, ha valamilyen fogyatékkal él? Fogadjam el, hogy ezzel eleve beszűkülnek a lehetőségei? Vagy van más út is, csak meg kellene találni…”

A pályaválasztásban sokféle szempont játszik szerepet. Csupa olyan dilemma, amiben jó, ha valaki mellettünk áll. Valaki, aki kívülről látja és átlátja a helyzetet, aki pártatlan és objektív. Ki ne szeretne támpontot kapni, értő, érző segítséget, ha fontos döntés előtt áll. Hát még, ha a döntés egy életre szól…

A grafológiai elemzéssel pont egy ilyen segítséget ajánlok neked. Kapsz egy kötetlen, szeretettel készített, tömör leírást arról, milyen foglalkozások irányába érdemes elindulnotok, milyen karrierlehetőségek előtt álltok.

Nézz körül, és vedd fel velem a kapcsolatot!

HOZZÁSZÓLÁS

ÖN MIT SZÓL HOZZÁ?

Kapcsolat

  • Franyó Anna okl. grafológus
*kötelező mező
*Adatvédelmi irányelv: Adatait bizalmasan kezeljük és kizárólag ezzel a weboldallal összefüggésben használjuk fel. Soha nem adjuk ki az Ön adatait harmadik személynek.