A kolerikus

2017.10.10

Mindig mindenre tudod a megoldást? Fáradhatatlan vagy és határozott? Akkor leginkább a kolerikus személyiségtípus képviselője lehetsz.

A kolerikus mindig ott van, ahol lennie kell. Fáradhatatlannak tűnik, átgondolt tanácsaira mindig számíthatunk. Ő az, aki azonnal átülteti az elméletet a gyakorlatba. Tettereje, szorgalma, kreativitása kiváló.

Határozott elképzelései vannak, melyeken nehezen változtat. Alig-alig meggyőzhető és a kritikát, ellenállást nagyon rosszul tűri.

Vagány, bevállalós típus, de nem csapong. Vészhelyzetben bizton számíthatunk hideg fejére és határozott cselekvésére. Mély érzelmeit nem szívesen engedi látni.

Ha az írásáról szeretnénk felismerni a kolerikust, mindenképpen nagy nyomatékú, szöges írást keressünk. Betűi egyszerűsítettek, átkötései ügyesek, könnyedek. Kezdőbetűi nagyok lesznek és sietősek, a hurkok teltek.

HOZZÁSZÓLÁS

ÖN MIT SZÓL HOZZÁ?

Kapcsolat

  • Franyó Anna okl. grafológus
*kötelező mező
*Adatvédelmi irányelv: Adatait bizalmasan kezeljük és kizárólag ezzel a weboldallal összefüggésben használjuk fel. Soha nem adjuk ki az Ön adatait harmadik személynek.