A flegmatikus

2017.09.25

Nehéz kihozni a sodrodból és társaságban szívesen húzódsz a szélre? Akkor jó adag lehet benned a flegmatikus típusból.

A flegmatikusok legfőbb erénye a higgadtságuk és a kitartásuk. Nehéz kihozni őket a béketűrésükből, hiszen a kiegyensúlyozottság és a harmónia alapvető igényük. Ők ezt úgy oldják meg, hogy a saját maguknak kialakított kis világon belül maradnak.

Arcukon ritkán látszanak érzelmeik, ezért sokszor érzéketlennek is titulálják őket, ami távolról sem igaz. Mély érzelmek dúlnak bennük, legtöbbször finom lelkűek és barátságosak. Környezetüknek viszont nehéz eligazodni rajtuk. 

Úgy tűnik, semmi sem érdekli őket, de ez nem igaz. Ha valamire ráharapnak, azt tűzön-vízen keresztülviszik. Ha hisznek valamiben, ha érzik, hogy szükség van rájuk, eltántoríthatatlanok.


A flegmatikus típus írása mindig könnyed, szinte alig érinti a papírt. Mint egy átutazó vendég, aki épp csak betért hozzánk. Betűi közelíthetnek a tanult formákhoz, feltűnőek lehetnek rajtuk a visszamenőleges javítgatások. Ékezetei általában hosszúak, kezdővonalai az alsózónából indulhatnak. Betűméretei egységesek, ritmusa egyenletes.

HOZZÁSZÓLÁS

ÖN MIT SZÓL HOZZÁ?

Kapcsolat

  • Franyó Anna okl. grafológus
*kötelező mező
*Adatvédelmi irányelv: Adatait bizalmasan kezeljük és kizárólag ezzel a weboldallal összefüggésben használjuk fel. Soha nem adjuk ki az Ön adatait harmadik személynek.